28 Februari

Sista dagen i denna månad, känns skönt!
Vaknade rätt irriterad idag, vet ej om det berodde på jobbet eller om jag ville sova ut eftersom jag va på fest igår och kom hem närmare halv två på natten. Inte blir det bättre när man kommer till jobbet och upptäcker att hela lagret är i fullständig kaos! Allt var i en enda röra, så man kunde knappt röra på sig, fick knuffa och flytta undan en massa saker för att komma fram...
Nu är jag i alla fall hemma, så det känns lite bättre nu :).

Vill förresten säga att jag fick reda på avd jag fick på matteprovet, fick VG!! Blev så himla glad att man inte kan beskriva det i ord.
Efter skolan jobbade jag och sen kom både Putte och Petra hem till mig för att senare dra vidare till fest hos Jimmie. Daniel och Hammar åkte också med och Daniel hade klippt sig, han blev jättefin i håret :).
Väl där var det ganska segt första två timmarna, sen blev det bättre när vi börja dansa lite till musik och sjöng även lite singstar :).

Ikväll blir jag ensam :( Får väl underhålla mig med Melodifestivalen och massor av gottegottgott, ska va en riktig gottegris ikväll, sånt mår kroppen faktiskt bra av ibland också :).

26 Februari

Vaknade nu nyss för en liten stund sen bredvid Daniel  :). Jag fick ju gå upp eftersom jag har skola. Han sover fortfarande...

Vad har dagen att bjuda på idag då?
Jo, har matteprov i B kursen- funktioner. Har haft stora problem med det kapitlet så nu ska jag minsann få ett G minst, vill ju så gärna ha VG men det kan ju inte jag bestämma, jo om jag sköter mig bra under provet...
Jobba sen, bara en och en hav timme men det räcker.. Sen ska jag läsa min cosmopolitan hade jag tänkt somjag köpte igår :). 

24 Februari

Dagen idag har varit helt ok. Fick sluta tidigare, hade självstudier i engelska och hade franska tidigare.
Efter skolan hjälpte Anna mig med matten, vilket jag är jättetacksam över, dock försvann intelligensen så snabbt hon gick hem och jag skulle räkna själv, förstod inte alla uträkningar, vilket jag tyckte var jättejobbigt, så tänker inte räkna matte förrän imorgon. Tror det blir skönt att lägga det åt sidan, räkna ju ändå i ca 2timmar i sträck med det och blev inte klokare den sista halvtimmen.

Bokade även tid hos syon idag. Börjar få panik, vet inte vad jag vill bli! Fick papper om individuella val idag som alla i klassen klagade på. Ca en tredjedel av vad som gick att välja har vi redan läst eller läser. Nej det pappret sög verkligen, var så besviken på det! Många andra i klassen håller nog med mig och en del skulle nog protestera eller något^^

23 Februari

Skolan började idag igen, kunde inte låta bli att bli lite deppig, skolan börjar, hade hellre varit kvar på praoen... Dessutom är det ju måndag! Det finns en hel del som hatar måndagar. Men jag hatar verkligen skolan på måndagar. BARA tråkiga och supersega lektioner. Vid närmare eftertanke hade dden kanske varit helt ok om det inte hade för affärskommunikationen vi har på engelska, den verkligen suger! Så snabbt jag kommer in i klassrummet och vi har den lektionen känner jag hur jag kommer in i en slags dålig aura, hemskt!

Imorgon är det däremot min favvodag! Först kommunikation som är kul ämne, dock ska vi hålla massa tal nästan hela vårterminen, mindre kul! Efter det är det svenska, dock rätt tråkig, läser bara böcker och nu ska vi göra författarportret -.-. Engelskan är väl ok och efter det franska, som faktikst är ett av mina favoritämnen!

Nu ska jag beställa kläder :D

Ciao!

Snyftfilm?

Solade idag med Daniel.. På solariet var radion igång på mix megapol har jag för mig. I alla fall så snackade dom om snyftfilmer. Killen som pratade berättade att han alltid får tårar i ögonen av Forrest Gump. Man kunde även gå in på hemsidan eller ringa in och berätta själv vilken film man själv allid snyftar till eller har snyftat till någon gång.
Så låg jag där i solariet och tänkte på vilka filmer jag har tyckt varit sorgliga och som har fått mig att gråta.

Ja då måste jag ju säga att Armageddon är en film jag alltid börjar böla till, om inte mycket så i alla fall tårögd. Den scenen i slutet av filmen där Harry (Bruce Willis) trycker på knappen för att förstöra asteroiden och de sista sekunderna av hans liv där det ploppar upp massa minnen som han har varit med om och kommer sakna. Hahaha blir tårögd nu bara av tanken, så typiskt ju. Den scenen och sen när de är tillbaka på jorden och Harrys dotter Grace (Liv Tyler) gifter sig med en av astronauterna A.J (Ben Affleck) och de har minnesbilder på bröllopet av alla astronauter som omkommit och Aerosmiths låt I don't want to miss a thing spelas. Då gråter jag med, tror det har lite med låten att göra...

Sen en annan film som jag såg bara för någon dag sen med mamma- Försoning. Också en scen i slutet av filmen där det är en kille som får åka i i fängelse och senare slutar som soldat i andra världskriget. Anledningen till det är att han har ett oöppet förhållande med en tjej och den här tjejens syster tycker om samma kille. Systern sprider ut ett rykte om att han är pedofil bara för att hon är svartsjuk och för att hon tycker sig se deras kusin bli våldtagen av denna kille. Senare visar det sig att hon har fel och ångrar sig jättemycket.
Senare i filmen träffas Killen och tjejen han hade ett gömt förhållande med, men bara en kort stund. De längtar så det gör ont efter varandra och räknar dagarna tills de får träffas nästa gång, men det blir aldrig av... Killen dör av uttorkning eller vad det nu var på vägen hem till England och sin käresta och tjejen dör samma/någon dag senare. Hon sov i en tunnelbana och en bomb hade träfft ett rör har jag för mig så det forsa in massa vatten och tjejen drunkar...


Vilken film fr dig att snyfta?


22 Februari

Just nu är jag proppmätt! Kom nyss hem från Daniel och såg en påse med semlor i och jag haffar genast åt mig en, semlor är ju så gott!

Gårdagen var lång. Jobbade först, 10-15 sen snabbt hem och duscha och sen på bio- Bedtime stories med min och Puttes familj, rolig film, värd att se, skrattade vid ett tillfälle så att jag grät typ haha. När vi kommit hem skjutsa mamma mig till Daniel. Vi badade och skulle göra det som stod på Daniels kort, men blev inte av, David avslöja vad som stod på kortet, Daniel blev lite småsur på honom för det. Det var i alla fall att vi skulle kolla på stjärnorna på något fint ställe och se vad vissa stjärnor kunde bilda för figurer, men snöade bara massa igår och inga stjärnor var där precis så får väl ta det en annan gång :). Vi kollade på Yesman vid halv ett tror jag vi började kolla, men jag var så himla trött så jag somna mitt i filmen typ, så det var inte så att den var dålig, det jag såg var bra, fastän jag var jättetrött...

Aja, nu ska jag gå och dra mitt kort :)

20 Februari

Redan 20 Februari.. Tiden går snabbt, snart är det vårmånad :).
Idag har jag varit duktig och massa matte. Eller jaa, räknat och räknat, har räknat i huvudet (A) och bara G uppgifter och kollat igenom hur man löser olika formler osv. Har nämligen prov i Matte B - funktioner. Har aldrig gillat det, igår fick jag panik och tänkte: Shiet, jag måste räkna lite matte, har inte gjort det hittills och tog hem boken för att plugga lite under lovet och nu har jag äntligen gjort det. Känns bättre nu, förstår bättre och så :) Har fortfarande inte gått igenom hela kapitlet för det är jättemånga sidor, har bara några kvar och de fattar jag inte riktigt så får väl gå till Anna, kanske redan ikväll? och be om lite hjälp, har ändå inget särskilt för mig ikväll, skulle vara trevligt att vara med henne en stund :).

Snackade, eller rättare sagt min mamma snackade lite med morbror idag på msn. Han skickade massor av bilder från när han var i Karibien nyss. Han var där dom hade spelat in Pirates of the Carribean. Jättefräckt och sjukt fint, vill dit!


19 februari

Idag har varit en bra dag. Har gjort mycket med, alltså inte haft tid att sitta framför datorn förrän nu. Ska i alla fall summera min dag lite...

Sov över i Munka hos Daniels mamma. Vaknade flera gånger, Daniel orkade inte hämta en extramadrass att sova på (Emelies säng är bara 90 så trång för oss båda), så denna gången skulle vi minsann sova i samma säng. Vilket resulterar i att jag hade jätteont i knäskolen när jag vakna och Daniel i ryggen och magen. Dessutom vaknade jag ju som sagt 5-6 gånger för att jag antingen låg intryckt mot väggen eller av att jag låg på honom i princip, han tog all plats!

Gick upp rätt tidigt, vid halv tio för att vi skulle med bussen till Ängelholm och kolla på bio. Vi såg Bolt, mysig/rolig film. Dock skäms jag fortfarande lite över dagens biobesök. Inget man borde skämmas för kanske.. Men när jag ungefär 5-10 minuter in i filmen ( börjar på ett djurpensionat där en flicka väljer en hundvalp och sätter på den ett halsband där det står Bolt) fattar att det är hunden det handlar om utbrister jag:

- Är det HUNDEN det handlar om?
Daniel svarar:
- Ehhhh, jaaa, vem skulle det annars handla om?
Jag:
Jag trodde det var den där lilla hamstern det handla om!!

Pinsamt pinsamt.... Det var väl självklart att det handla om hunden, det är ju hunden som syns mest på alla affisher. Varför trodde jag då det var hamstern? Jaa bra fråga, tyckte den var så söt och tänkte bara på det så snabt jag såg trailern på TV så jag sket i vad den verkligen handla om! Haha, så fel det kan bli ibland...

När jag kom hem var jag med Daniel en sista stund innan jag skulle jobba. Skönt då att det bara var en och en halv timme haha, löjigt lite men känner verkligen för att bara vara ledig en vecka utan jobb, men ja, det har jag ju typ haft ändå så...

När jag kom hem pratade jag lite med mamma, åt mango och lite gifflar jag köpte på Netto innan jag gick hem och kolla på Försoning med mammsingen. Jättegullig kärleksfilm, börja böla i slutet. Båda dör och får inte träffa varandra efter ett långt tag, som de sett fram emot... Ibland är jag en riktig sucker för kärleksfilmer!


18 februari

Sitter framför TVn just nu och kollar på någon film- Aftonstjärnan, handlar om en mormor som ligger med en 20 år yngre man typ och verkar egoistisk, nu i slutet av filmen verkar hon dock ha ett stort hjärta, ja, lite knasig film men rätt bra ändå.

Ska ju till Munka idag, men vet inte riktigt när det blir, inte lika tidigt som jag hade hoppats, för Daniel jobbar, förhoppningsvis blir det inte allt för sent... Han ska ju klippa sig och så, men får inte klippa det för kort, han passar i det han har nu :).

Har inte så mycket att skriva om just nu, kommer inte på så mycket... Vakna ju nyss dessutom känns det som. Får väl uppdatera lite senare idag om jag hinner innan jag ska iväg :)

Sexy, not sexy?

Kollade på kanalen E! nyss. Det gick något program om de sexigaste/mest eftertraktade kvinnokropparna i världen. Gissa vem som inte var med på den listan om inte Pamela Anderson . Då blev jag bara besviken, för jag menar, de listar sexiga kroppar, men hälften av dom ( alltså inte bara Pamela) hade bla fejkbröst. Visst, när det gäller sexigast kropp får väl den plastikopererade kategorin också va med att tävla, men så många som hälften skrämde mig. För att ha sexig kropp, uppfattas som sexig måste man ha silikonbröst, eller hjälp utseendet på traven med lite plastikkirurgi. Världens sexigaste kroppar! Jag kan erkänna att m plastikkirurgi hade varit billigare och gett färre biverkningar/svullnader hade jag säkert fixat till bågot, men bara tanken på att hälften av kvinnorna på listan är falska, det är inte deras egna kroppsdelar räckte de inte tillräckligt nog?

ja ni kan ju säga vad ni tycker :)


Älskling, älskling, älskar du mig?

Jag blev förälskad i denna klänning so gorgeous! Hade tänkt köpa den till något fint tillfälle och när man har lite mer pengar i plånboken hehe.

Finns på nelly.com- 599 kr


17 februari

Dagen har varit ganska lättsam. Älskade Putte har varit här och vi har bakat semlor, mums! Tyvärr var hon sjuk, 38 graders feber, menmen, halva min familj är halvkass, så gjorde inte så mycket... Hon var här bara några få timmar, fför hon skulle på innebandyträning vid sex... Fattar inte hur hon vill/kan vara med när hon har feber! Men hon sa i alla fall att hon skulle ta det lugnt...

Imorgn ska jag med Daniel älskling till Munka. Han ska klippa sig och jag vill även gå på bio, om vi hinner och om det går någon bra film. Dock kan jag inte se den Bedtime stories eftersom jag ska se den på lördag med familjen hehe. Får väl se vad det blir för någon om det nu blir någon film :).

16 Februari

Idag sov jag lääänge, till kvart över tolv. Jätteskönt, ibland behöver man få sova ut en bra stund.

Idag har jag inget särskilt för mig så kom bara med förslag :). Fast å andra sidan är det rät skönt och vara själv iblanf, kanske ska ha en ensamdag idag, bara vara med mig själv...

Drömde förresten något helknäppt... Svårt att förklara men att jag var utanför min kropp, precis som en nära döden upplevelse, kände att jag var tvungen att vakna för att klockan började bli mycket och vaknade, men då såg jag min kropp fortfarande sova och tänkte att om jag går upp nu så kommer de tro att jag går i sömnen, för det var inte "riktiga" jag. Sofie plupp sov också över hos mig i drömmen, hon vaknade och satte sig bredvid mg och prata. Sen vakna den riktiga Viktoria och bad "falska" Viktoria att gå och lägga sig igen, så att den riktiga Viktoria kunde få vakna. Sofie och jag kollade på klockan, hon var 12:20. Ja, i alla fall så gick den falska Viktoria och la sig och efter ungefär 20 sek, så vakna jag så som jag hade sett den falska Viktoria somna... Usch vilken läskig dröm, den var ju verklig kändes det som. Så gck jag upp för att kolla vad klockan var.. 12:15, HAHA, näranära...

15 februari

Gårdagen var bra, trots att Rögle förlorade mot Brynäs med 4-1. Gjorde ju inte Daniel någonting eftersom han ändå håller på Brynäs. De andra grabbarna, Rickard och Bullen blev så himla besvikna. Therese och jag, va lite likgiltiga, hockey är inte så jätteviktigt för oss, men kul att vara med i stämningen.

Efter det lämnade vi Rickard i Helsingborg och vi andra fortsatte hem till Örkelljunga. Rätt kul på hemvägen :). När vi hade kommit fram till Örkelljunga droppa vi av Therese för att sedan äta på Kina. Fick vänta jättelänge på vår mat. Beställde friterad kyckling med barbequesås. Trodde ju det skulle vara gott eftersom jag gillar både Donkans och Max sås. Men denna smaka bränt, inte så gott...

När vi hade ätit skjutsa Bullen Daniel och mig hem till mig, där vi kollade färdigt på Melodifestivalen, rätt hyfsade låtar... Sedan blev Daniel och jag trötta, mest jag och la oss rätt tidigt, dock slutade det med att vi prata om allt möjligt till ca 3 på natten.

När jag vaknade kände jag mig som en ny människa, helt beskymmer- och problemfri, så himla härlig känsla! Kände hur Daniel kramade om mig bakifrån. Jag var fortfarande rätt trött och ville fortsätta sova lite, när jag märker efter ca 5 min att jag nog inte kommer kunna somna om, vänder jag mig om och ger Daniel en kram, han såg klarvaken ut, undra hur länge han hade varit uppe innan mig?

När Daniel hade gått hem kom Petra. Vi pratade om allt möjligt. Henne kan man verkligen prata med vad som helst om, supertjej det, massa kärlek till dig vännen <3. Sen gjorde vi lite mat, Petra gjorde nån sags vegetarisk gratäng och jag gjorde fruktsallad. Åt inte så jättemycket av fruktsalladen och inget av Petras rätt, får väl göra det imorgon eller något... Saken är den att jag känt mig lite halvkonstig halva veckan nu typ, har dålig aptit och när jag väl äter något vrider sig magen på en, obehaglig känsla, dock inte så att jag känner att jag måste spy, inte sånt illamående, tur det! Jag hatar nämligen magsjuka....

14 februari

Har inte skrivit något nu på några dagar eftersom jag inte mått så bra, ont i magen och yr oc feber och så. Nu mår jag lie bättre när det gäller den fronten. Man vill ju inte va sjuk på sportlovet precs så är jätteglad att den är nästan helt borta, blir dock fortfarande rätt varmt om jag anstränger mig för mycket ibland....
Sista praodagen var jag då alltså hemma, med inte så mycket feber, nästan ingen egenligen, men var så varm så det kändes som att jag skulle kunna ha 100 grader i kroppen. Lite tråkigt, trivdes jättebra på min praoplats, tyvärr var ala lite halvsjuka när jag praoa där, fast den jag åkte på var nog den mamma hade för någon vecka sen.

Igårkväll spenderades med vänner hos Jimmie i hans lilla stuga. Festen i sig var helt ok, tyvärr var det något annat som fick mig eller Petra själv att ringa hem för att bli hämtade tidigare....

Idag är det då alla hjärtans dag...
Är meningen jag ska med Daniel, Bullen, Therese och Rickard och kolla på hockey Rögle- Brynäs. Fast ärligt talat vet jag inte hur det blir.. Mår rätt kasst psykiskt. Får väl gå för att inte göra dom andra missnöjda, men sen vet jag inte...
Kul alla hjätans dag blir för mig = deppdag, precis vad man önskar sig denna dag alla alla 365 dagar på året. menmen....


Hur ska ni fira alla hjärtans dag?

Kattunge

Vi ska skaffa ny kattunge, en vit manxkatt. En sån där som inte har någon svans, ska alla han för Pelle tihi om vi nu får en hane :). Dom är jättesöta. Fast den vi ska få är inte född än, men vi har "reserverat" en.


11 februari, Praoveckan dag 3

Prao idag med då. Kul som vanligt. Fick börja med att dammsuga, vilket jag gör varje morgon denna vecka. Sedan var det dags att städa lagret och fylla på ute i butiken.. Även det behövs ju. Jobbade med Emelie fram till ungefär halv två, sen kom Eva med. Fick posta några paket idag, ett av dom hade Eva kul med, haha resten får ni lämna åt fantasin... haha. Innan min praodag var slut fick jag dessutom klä om några skyltdockor, jättekul :). Får bara se om outfitsen säljer bra med.
Har dessutom bokat tid hos Fredrik nu, har tid imorgon 11:45. Haha, kommer bara säg: klipp mig innan jag ångrar mig!! hehe ska ju ha axellång page nu hade jag tänkt mig :)..

På bussen hem träffa jag (faster) Petra. Pratade om skillnader mellan ZOO och djurpark. Vi såg även tre älgar, bussen saktade in för att de skulle gå över vägen, det va så vi kom in på ämnet ZOO/djurpark.

Min Daniel och jag har även nästan ett år imorgon (11 månader). Vi ska på bio och se den Benjamin Button filmen med Brad Pitt, och även äta något gott förhoppningsvis.

Ciao!


Godnatt

Blev rätt mycket bloggande jag hann med idag i alla fall, börjar arta sig lite nu hehe...

Detta inlägget vill jag tilläga en mycket speciell person, som påminner mig om hur fint livet kan vara. En som alltid finns där och lyser upp när han ser mig. Som håller om mig och säger att jag är bäst i världen. En person som alltid gör sitt bästa för min skull. En person som säger, det gör inget, tycker om dig lika mycket ändå. En ärlighet med varmt hjärta och omtänksamhet som få, en som alltid finns där.

Godnatt Daniel Jansson, älskar dig jättemycket <3 ses på Torsdag!....

Och godnatt till resten av världen :)


Victoria secret

Hela idén med Victoria secret, romantiska underkläder, bikinis och baddräkter är underbar! Man kan inte låta bli att bli kär i änglarna som de kallas. Snacka om att de drar in fett med pengar... Läste nyss någonstans i någon tidning att bli en Victoria secret modell är det högsta/bästa och mest ärofyllda en modell kan få. Och visst skule man inte tacka nej till ett sånt kontrakt? Få massa fina underkläder gratis, bli fixad från topp till tå och bara se så vacker ut så folk suktar.
Miranda Kerr är nog min favoritängel just nu, tyvärr Adriana, du hamnar tvåa nu. Miranda är så docksöt som det bara går att bli, checka in henne bara!

Vilken är din favoritängel?




Förresten, så märkte jag nyss att min katt sover med öppna ögon , HAHA!

Få fler besökare till din blogg

Vill du få fler besökare till din blogg? Det kan du få lätt som en plätt. Gå bara in här: Klicka här
Hitta detta på evapinglans blogg. hoppas nu bara det funkar och man får fler besökare. Hade vatt jätteroligt att logga in, kolla statistiken och plötsligt se att man haft 1000 besökare en dag! Haha, kanske lite överdrivet, men lite fler än dom få man har nu i alla fall :) 

Festtopp

Hitta denna fina franstoppen, jättesnyggt att ha på fest och så. :)



Finns på Asos.com

10 februari, Praoveckan dag 2

Idag har varit en rolig dag! Förmiddagen var ganska lugn, inte så många kunder, hade trevliga konversationer osv. Hittade en kort väst som jag lagt undan samt ett par chinos som var jättefina :).

På eftermiddagen så kom Kicki med höst och lite sommarkollektioner. Fick prova massa kläder för hösten 09, kul att veta i förväg vad som kommer, lite smakprov! :) Massa fina kläder! Kan avslöja att min favorit var en poccahontastunika, som Eva och jag kallade den, superduperfin :). Hehe, nu vet ni vart mina nettopengar kommer att gå i höst ;).

Kom hem vid halv sex, gjorde lite pannkakor och så.. jättegott :) Spara lite till imorgon som jag ska ha med mig till praoen.

Ciao!

Hur sjuk får man vara?

Seriöst vad tänker folk med? Vill de ta livet av sig? Tydligen, de kan ju knappast tänka att det är kul eller att jag hinner nog. Det fattar ju vilken frisk människa som helst! Det sägs att skräckvideon är till för att rädda liv...

Gå in på aftonbladet.se och kolla


90-tals hits

90-tals låtar är faktiskt jättebra! Har omedvetet lyssnat på de senaste tre låtarna och kommit på att de är 90-talslåtar. Härligt med låtar som framkallar minnen :)
Här har ni några bra sådana:

Tal Bachman- She's so high
Peter Jöback- Stronger
Eagle eye cherry- save tonight
Nick Kamen- I promised myself
Kent- musik non stop
Coolio- Gangsta's paradise
Robyn- Show me love
Inner circle-
Sweat (ah la la la la long)
Mike and the mechanics- Looking back over my shoulder
Lisa Nillson- Varje gång jag ser dig
Nordman- vandraren
Emilia- big big world
Hanson- Mmmbop

9 Februari- Praoveckan

Började praoa på Valentin, mysig butik och mycket trevlig personal, dock har jag lite ont i fötterna nu hehe.
Det är alltså här jag ska tillbringa denna veckan. Ska bli riktigt kul!
Idag har jag dammsugit, moppat golv, prismärkt och lappat kläder, hann även med att prova lite kläder.
Förhoppningsvis hinner jag droppa in hos Fredrik för att klippa mitt långa hår, rätt kort denna gång.

På bussen hem träffa och sattjag lite med Ray. Hon berätta lite om hur det gick för henne och så. Vi prata också om projektarbete, så nu har jag fått lite inspiration till hur vår tidning ska passa allas behov :)

90210 ikväll... LÄNGTAR!!!
 

Style by stars

Checka denna klänning. Amazing och endast 149 kr nu. Gå in på stylebystars.se och beställ en redan idag, innan dom tar slut, vilket jag tippar på att den kommer göra rätt snabbt!


8 februari

Kollade på melodifestivalen igår- katastrof!
Fatta inte de nya reglerna och hur de tävla, Petra-den nya värden var bara... jobbig? och bidragen var väl hyfsade men de sämsta gick vidare till andra chansen och direkt till final. Jag menar Caroline af Ugglas- vilken flopp hon var sämst av alla. Fattar inte hur hon kunde ta sig till andra chansen har jag för mig hon kom till.

Sen gick jag till älsklingen, sov där och så. Världens mysigaste kille måste jag säga. Du är underbar!

Kom nyss hem och får direkt höra av mamma att jag måste städa rummet... Så får väl göra det nu..


Ciao!

7 februari

Hemma nu från både munka och jobbet.
Trevligt i munka igårkväll. Kollade på Let's Dance och en film. Don't say a word hette den nog.
Bestämde mig för att klippa mig med, antingen nästa vecka när vi har prao eller på sportlovet, helst. Mitt hår börjar bli frissigt och kluvna toppar, inte så kul. Blir en lite kortare version denna gång. Får se vad Fredrik gör med mig haha :).

Jobbet idag gick bra, hann med mycket, nu är jag dock helt slut och känner mest för att sova. Får se om jag gör det. Ska även läsa i glamour, hann aldrig läsa den igår.

Glöm inte att kolla på Melodifestivalen ikväll. Hoppas det blir bra låtar,annars är man inte så sugen på att titta.

Puss&kram :)

Skön fredag :)

Hemma från skolan nu. Blev jätteglad när jag hitta nya numret av tidningen Glamour :D.
Denna skoldagen gick jättesnabbt och nu är det ca två timmar tills jag ska jobba. Sen efter det ska jag med Daniel till munka, ska bli kul! Längesen man var där sist.

Ni missar väl inte första deltävlingen i melodifestivalen imorgon?Jag ska kolla på den i alla fall!

Nu ska jag gå och läsa min tidning, Ciao!

Angående Forever21

Skrev om forever21.com igår, där man kunde köpa hela outfits. Fick sen en kommentar att jaghade glömt räkna med frakt och så, vilket gör att det hela blir mycket dyrare. Och ja, jag glömde skriva en sak, men inte att frakt tillkommer, utan att om du handlar för över $70 så får du fri frakt och så, vilket är jättebra.

Så då vardet löst :)

6 Februari

Godmorgon!
Gick nyss upp, lite segt, trots sovmorgon och änd ska jag då gå upp mycket tidigare imorgon, eftersom jag jobbar och ska dessutom med Daniel till hans mamma och Fredrik, så blir tidiga bussen. Så jättetidigt är det inte så får iaf sova till halv åtta typ :)

Idrott då nu direkt på morgonen. Ska väl gå , sen ar vi hamburgare till lunch i matan idag , mums! Har bara engelska sen efter det. Jobba sen iväg till munka.

Ebba sitter här bredvid mig, världens sötaste katt måste jag säga! Får lägga in en bild på henne när jag köpt ny kamera, den gamla la av/gick sönder...

Din granne kan vara tjuv!

I förra veckan när jag jobbade, sprang fram och tillbaka, för det var jättestressigt just den dagen. Mitt i allt springande ser jag en man som kan vara i 40-50 år, som försöker smyga undan ett paket ballerinakex (!), under jackan. Jag bara gav honom en sträng blick och så lämna han tillbaka den, tror jag? Nästa gång jag såg honom var när han stod vid kassan och snackade med en kompis eller granne, de verkade vara grannar, med tanke på vad de pratade om, fast kommer inte ihåg helt, bara på ett ungefär vilket samtalsämne de hade. Jag fick ju mig såklart en chock när jag ser en äldre man försöka snatta saker, jag menar han e ju vuxen människan! Det e nog inte bara jag som hade blivit förvånad om någon annan hade sett det. Kompisen/grannen han pratade med i kön verkade inte veta om något, tvärtom, de verkade känna varandra riktigt bra! Jag undrar vad kompisen/grannen hade trott om honom om han visste vad han ungefär 5 minuter tidigare hade tänkt att göra...

Forever 21

Denna sidan har blivit min favoritsida, så snygga och billiga kläder. Här kan du dessutom shoppa efter outfit, dvs att du köper en hel outfit, men kläder, accesoarer osv till ett mänskligt pris :) Här är några exempel:

1.  2. 

3.  4.



Alla outfits hittar du på forever21.com


1. ca 865 kr

2. ca 813 kr

3. ca 853 kr

4. ca 907 kr


SNÖ!

Vaknade nyss och kolla ut genom fönstret, gud va mycket snö! Visste det mysigt med snö, att kola på om man sittr inne och har det mysigt och bekvämt. Men det vill man ha till jul, knappast i februari... Den kommer ju ändå va borta tills i övermorgon, så kommer det bara finnas massa jobbigt slask... Men ja, får väl "njuta" av det så länge det varar... Hoppas man nu inte får en massa snöbollar på sig i skolan bara....

Tröttis

Kom precis hem från min underbaring, älskar dig! Är för tillfället jättetrött, eller mina ben i alla fall, så blir inget långt inlägg nu. Inte för att dom brukar vara långa, men ja, skyll på mina ben denna gången i alla fall.
Orkar heller inte göra någon lista idag över några nya favvoprylar, så får bli imorgon, har redan tänkt ut vad, spännande, spännande!

Var förresten och gjorde synundersökning til körkortet, klara mig precis så att jag slipper ha glasögon, Jippie! Blev jätteglad då eftersom jag verkligen trodde att aj, aj, nu åker glasögonen på i alla fall. Hade ju det upp till sjuan,sen sluta jag med det eftersom det var så himla jobbigt och fult, visst, vissa glasögon är snygga, dock inte något jag passa i tyvärr, enligt min åsikt..

Godnatt Sverige! :)

4 februari

Hemma från skolan nu. Sitter här med en skål yogurt, jättegod, med jordgubbssmak, kan inte i huvudet vad den heter, förpackningen är i kylskåpet och jag orkar inte gå dit igen bara för att kolla namnet på den haha.

Skolan idag var som alla andra dagar, helt ok! Hade ju prov i franska, gick jättebra känns det som, när läraren snabbt ögla igenom den första en och en halva sidan tyckte hon det såg felfrit ut, det bådar gott :).
Skol-SM idag med, grabbar spela fotboll. Tyvärr förlora dom med 3-1, men tyckte de kämpa bra i alla fall! Aulon blev lite irriterad på en av motståndarna haha, han är nog inte det nu vid detta tillfälle, men jag förstår honom...

Ska snart vara med Daniel i eftermiddag/kväll, men måste dammsuga rummet först .. Gillar inte att städa, inte det minsta, men man är så illa tvungen... Blir ju fint efteråt, så man blir ju glad efteråt i alla fall.

Puss&kram :)

5 handväskor

1.  2.  3.  4.  5. 

1.bagsandfashion.se- 569 kr
2.chique.se- 579 kr
3.chique.se- 699 kr
4.forever21.com- ca 166 kr
5.forever21.com- ca 292 kr

Skolan slut

Nu är jag hemma- äntligen! Riktigt skönt och få slappna av lite.. Boksamtalet i skolan idag gick bra :) Innan lovet har jag nu bara ett prov kvar- i franska och det har jag imorgon, så har bestämt mig för att jag minsann ska få MVG på det, men då måste man förstås plugga...

Hahaha kom idag att tänka på att min, betinas, annsos och soffans humor är sämst!

-Du har en not i håret
-Nej, mena G-klav
-G-punkt

Hahahaha^^ Bara de som går i klassen skulle nig fatta, tyvärr- internskämt ;)

3 februari

Vakna nyss... Helt otroligt asso, jag har sovmorgon, generös sådan med, börjar inte förrän 20 i 11 och ändå är jag så himla trött! Hade nog kunnat sova bort hela dagen nästan. Känns som det just nu i alla fall. Rätt skön dag idag annars, slutar 4 i och för sig, men mest roliga lektioner :). Har redan redovisat mitt i kommunikationen, vilket jag är SÅHÄR glad över :D. Men usch vad jobbigt att vi ska ha 3 tal till :S Får panik bara jag tänker på det! :(

Aja, ska inte tänka på det nu, Godmorgon förresten! :)

8 favvoskor

Kan inte hjälpa att gå i vårkänslor när jag ser dessa skor. Därför får ni 8 olika par vårskor här, enjoy :)

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  8. 

1.have2have.se- 590 kr
2.scorett.se- 799 kr
3.scorett.se- 699 kr
4.bianco.com-  ca 600 kr
5.forever21.com- ca 208 kr
6.forever21.com- ca 124 kr
7.halens.se- 349 kr
8.hm.com- 349 kr


2 Februari

Skolan idag var jätteseg, alla måndagar är jättesega, speciellt för mig. Har bara tråkiga lektioner hela dagen :(, okej, företagsekonomin är rätt intressant, naturkunskapen ibland, men absolut inte affärskomunikation. Asso ni fatar inte hur mycket jag ångrar att jag valde den kursen, men ja, mindre än en termin kvar nu, så det ska väl gå att stå ut med eller?

Sola efter skolan, börjar känna mig blek, så behövdes :). Kom hem, såg semlor på som mamma hade köpt till alla- tack så mycket, min mamma är världens bästa <3

Har gjrt läxor fram tills nu, läst i boken, fortfarande inte kommit hälften, jo ungefär.. Har sett filem i alla fall- mitt liv som hund, så kommer ju ihåg därifrån :). Sen har jag pluggat lite franska, har prov på onsdag och denna gången har jag bestämt mig för att jag ska få MVG på provet, bara för att visa att jag faktikst förtjänar att få det i slutbetyg! Jag vet att jag kan!


10 festklänningar

1.  2.  3.  4.  5.  6.
7.  8.  9.  10.

1. stylebystars.se- 479 kr
2. net-a-porter.com- 3 574 kr
3. net-a-porter- 6 192 kr
4. nelly.com- 349 kr
5. nelly.com- 599 kr
6. forever21.com- 122 kr
7. forever21.com- 130 kr
8. fashionclub.se- 389 kr
9. fashioncode.se- 1 599 kr
10. Haléns.se- 249 kr

Segis Viktoria

Just nu känner jag mig rätt seg. Har nyss läst 50 sidor i en bok. Nu orkar jag inte mer för tillfället, fast har boksamtal på tisdag, så ska ju helst ha läst så mycket som möjligt och jag har inte ens kommit halvvägs :S

Imorgon börjar jag inte förrän 10.20 härligt med sovmorgon! :)

1 Februari

Jaha, då var det ny månad och nya möjligheter.
Daniel sov här inatt- myspys <3 sov till ett tror jag, kollade på flyga drake- jättebra film, rekommenderas!
Följde honom en bit hem, köpte chips och godis på stationen, hade ju inte fått mitt helgsnacks så fick bli nu, en söndag.

Sen vill jag säga lycka till till Petra, som ska spendera kommande veckan i skidbackarna uppe i Trysil. Skönt att va lite ledig :)

RSS 2.0