Ännu inget Internet

jag bara väntar och väntar där hemma på att vi ska få vårt internet. Så man kan blogga mer regelbundet, alltså förstår ni nog att jag är i skolan nu ...

Egentligen ska jag vara ärlig, jag tycker det är rätt skönt utan datorn med. nu är jag inte beroende längre haha.
Innan va det så att det va svårt förmig att klara sig en dag utan internet. Två dar var nästan outhärdigt. Men tre, nej då fick jag redigt nervbrott.
Och nu, har jag varit utan det i ca 2 veckor, om inte mer! och neej, jag känner mig inte behövlig av det, visst kan jag känna ibland när jag har extra tråkigt att jag skulle vilja sitta vid datorn en stund. Men jag har kommit på att det inte är så jättenödvändigt för mig, bortsett om jag har någon uppsats jag måste skriva eller så.

För övrigt hade jag prov idag, Naturkunskap B - Kemi, oorganisk och njaae, det gick nog inget vidare, men bara jag får G så blir jag glad, även om jag mest brukar sträva efter VG. Men detta var verkligen svårt och så fattar man ju inte redigt Bengts prov, de är rätt svåra trots allt. Men hade ju bara G i Naturkunskap A , så kan inte förvänta mig mer än G i B kursen , eller?

Pusspuss

Dåligt bloggande

Okej, jag VET att jag bloggat dåligt, rentav inte alls på sistone, men det beror faktikst på att vi för tillfället inte har något internet i hemmet. Så nu, skriver jag i skolan.

Håller på att skriva en labbrapport, så sjukt tråkigt!!
Hade hoppats att Sofie , min labbpartner skulle vara i skolan idag så vi kunde skriva, men det var hon tydligen inte.
SÅ nu sitter jag här ensam och plågas med att göra färdigt detta rätt snabbt, för måste hem , ska jobbakl halv 5, sen ska jag vara med min Daniel lite:).
Har inte varit med honom sen i söndags, lite efterlängtat faktikst.

Tillbaka lite till mitt internet nu, vi får inte vårt nya "paketerbjudande" förrän om ca 2-3 veckor, så ja, rätt lång tid utan det....

Tyvärr, men inte så mycket jag kan göra åt saken precis...

Hejsvejs :)

Söndag-Måndag

Daniel sov över här tills igår. Han kom igårkväll, så kolla vi på en film han hade med sig, stand by me har jag för mig den hette. Daniel klaga bara på mig, han tyckte jag inte kollade på filmen utan var mer intresserad av att plocka bort kärnorna från mina druvor haha.

Sen idag när jag vakna så låg Daniel fortfarande och sov. Klädde på mig och gjorde i ordning för skolan. Sen när jag ska gå ligger han fortfarande och sover, så lämnar honom hemma, så han får sova ut istället.

Skolan idag kan man beskriva med tre bokstäver SEG! Skönt då att slippa en timme av affärskommunikationen eftersom man skulle till ungdomsmottagningen (;.

Och efter det, när man kommit hem, kommer stackars Daniel till mig. Sutiit hemma hos mig, hungrig- tror inte han orka göra mat, han sa han hade mackor till frukost och dte var allt. Han har varit ungefär 5-6 timmar i huset helt själv. Men han kollade på film, satt lite vid datorn och TVn , så jättetråkigt kan han nog inte ha haft^^.

Nu är vi äntligen även helt färdiga med powerpointen till imorgon som vi ska redovisa då. Skickade det sista till Betina nu som hon skulle lägga till.

Daniel är också hemma hos sig själv nu och jag saknar honom redan:(. 7 månader har vi ihop på söndag och jag är fortfarande såå kär! Han är underbar på alla sätt och vis. Min egna prins typ tihi <3

Romantiken

Japp, denna epok ska Betina, Ann-Sofie, Sofie och jag redovisa om på tisdag. Vi skulle egentligen gjort det förra veckan, men så blev dte inte, haha^^.
Men hoppas det går bra på tisdag. Jag har verkligen blivit världens sämsta på att redovisa, jag blir jättenervös och så känns det som att jag ska spy :S.
Usch, jobbigtjobigt! Så in i! Så jag hoppas jag inte spyr på redovisningen hehe :).

Jag ska prata om några nissar och så om teater och dans :).

Wish me good luck!

HIF-Elfsborg

Kollade nyss på HIF- Elfsborgmatchen, som slutade 2-2. Bra jobbat HIF!

Men något lite roligare var att när jag kolla på matchen dyker plötsligt Markus Bergholtz upp i rutan.
Haha, visste inte han va så duktig och ändå rätt kul att se matchen eftersom man vet vem örkelljungakillen är :).
Kommer ihåg när jag gick i 7an och han i 9an, han fällde mig med sina gympakasse en gång, fyfan vad sur jag blev på honom då! Hahaha!!

Aja, håller tummarna för grabben, lycka till!

Viktoria = Duktig!

Idag har Viktoria varit mycket duktig!

* Först jobbat 10-15 på Netto
*Strukit all mammas tvätt
*Städat rummet

Lite stolt, men rätt bra ändå, eller hur ? ;)



Superbra låt!

Ne-Yo - Miss Independent


Så himla bra låt, lyssnalyssna! <3


Idol

Idol nu! :) ska gå bort till TVn o kolla :)

Vem håller du på ikväll?

Själv håller jag på johan o Lars av killarna och Alice och Loulou tror jag...
Svårt att välja alla e ju så duktiga!

Telenor




Är det någon mer än jag som tycker att denna reklam är rolig:

"För fler sätt att kommunicera...."

Haha, lika rolig varje gång jag ser det, speciellt när han lille kinespojken sprayar färg på sin pappas ferrari elr vad det nu är för bil.

kanelbullar

Sitter och äter kanelbullar nu som mamma bakat, muuums!

Imorgon är det kanelbulledagen, wiiie !
Men kommer nog inte äta några då, ska till pappa då, efter att jag jobbat och så.
Blir nog mest plugga hos honom för har väl en hel del tills på måndag, speciell företagsekonomi, har typ 10 uppgifteer o göra där i övningsboken som inte alls är lätta!

Aja, önska mig lycka till :)

Astor 3 Style Mascara






Älskar denna mascaran! Det är den bästa jag någonsin haft.
Blev tipsad om den i Slovakien när jag va där och hälsa på släkten. Där kostade den 280 sk, vilket är ungefär 70-80 svenska kronor!
Sen när jag var i Spanien förra hösten så hittade jag den igen för bara 6 euro! Hallo? Hur billigt som helst, så of course att man köper den igen 55-60 svenska ju!
Mycket prisvärd mascara och den klår verkligen alla andra jag testat.

Den har två borstar, den första förlänger jättemycket och den andra ger dig riktigt fin volym och fyllighet!

Dagens....

Jag: Mamma jag har jätteont i halsen. Det känns jättekonstigt. Vet inte hur jag ska förklara det... Typ som om jag vore kille och har fått ollonet utslitet!

hahahahahaha, tänkte ju inte på att dte blev fel, mena adamsäpple egentligen^^

RSS 2.0