Maybellines nya läppglans






Why You'll Love It
- A NEW lipgloss with staying power
- Up-to 12 hour colour wear
- Step 1: long-lasting glossy sheer colour
- Step 2: super shine extender gloss
- Available in 12 shades


riktigt fin, bra och prisvänligt läppglans - 79:50 på H&M inne på Väla, älska <3

Dagens....

Dagens roligaste idag:

Vi sitter och kollar på idol, så under reklampausen...

Rikard: Asso jag vill nog bli artist, för jag sjunger nog rätt bra...
Mamma: Aaa, det gör du. Sjunger du mycket?
Rikard:Nja sådär
Jag: Ja men mamma varken du eller pappa kan sjunga.
Mamma: Så dålig är jag inte på att sjunga
Rikard: Jaa, men jag vet ju att om du skulle va med i idol hade du i så fall åkt ut på uttalet!

Hahahahahaha!!! Fy vad vi skratta åt det! xD

Lite internt, ni kanske inte fattar , men askul, min mamma har nämligen inte världens bästa engelska x)


Project-arbete

Okej jag vet att det är lång tid kvar till 3an. Men redan nu i tvåan ska vi börja tänka på vad vi vill ha som project-arbete i 3an. Har fundert lite på dte och kommer inte på något vettigt, liksom det enda jag är jätteintresserad av är mode och trender... Lite svårt att veta vad man ska göra då? Ja, livet är ju inte alltid lätt, vi ställs alltid inför olika val här livet, lättare och svårare...

Det första som dök upp i huvudet att jag kunde börja blogga om det som intresserar mig= fokus på mig och mina åsikyter! Haha!
Okej det lät väldigt egoistiskt. Kanske inte redigt så.
Men piffa upp bloggen lite, får väl fråga Lindisen, vår expertbloggare i klassen och börja blogga oftare.
Målet med detta får väl bli att få folk att se och lyssna och ta åt sig av vad man kommer med. Att uppnå en viss besökarsiffra eller något liknande.

Eller något annat förslag på vad man kan ha som project-arbete?







Nivea Volume Shampoo




Ja, detta är inte shampot. Men rekommenderar det verkligen. Gör underverk för håret, riktig volym! Eller ja, mitt hår i alla fall. och vet ni vad? Det kostar bara 14:50 på Spargrisen! Haha, mycket prisvärt!

Plugg

Jaha, nu när man är hemma så blir dte en massa plugg istället.. Ja inte just nu, på kvällen vill jag ta det lugnt. Men imon blir dte massa plugg igen. Förhoppningvis får jag träffa Daniel också liten stund, han borde nog ha kommit hem då.

Sen fortsätter min hals att envisas. Var på vårdcentralen idag, hade inte halsfluss, då blev jag glad. Har väl vanlig förskylning, men gör så grymt ont i halsen. Vill ju mer än gärna att det ska försvinna. Svårt att sova när man har så ont ju, och sömnbrist är inte kul. Då blir man surig.

Vad blir dte då imorgon?
Engelska, Franska, Matte och Svenska. Engelska och Franska ska jag dessutom ha prov i så dte blir mycket plugg.
Sen ska jag jobba, tur att dte bara är en och en halv timme. Sen ska jag ringa Petra, efter det kommer Saga&Bo och kanske Peter&Petra lite på kvällen, så ska jag bjuda på mina chokladtryfflar jag gjorde idag :).


Sen känner jjag mig lite deppig. Vet inte om dte har att göra med allt som hänt senaste veckorna. Tycker egentligen jag har det bra nu och att allt börjar bli lite bättre. Ändå känner jag mig trött. Har nästan inte lust till någonting, vill mest sova egentligen, utan att jag e trött.Drömma mig till det ouppnåliga. Och jag fattar inte varför jag gör det. Jag är nöjd med mitt liv och tycker jag har det bra, bästa familjen, vännerna, pojkvännen. Inget alls att klaga på. Tror det är höstdepped som gör entré i mitt liv ännu en gång.

Idol 2008

Kollade nyss på Idol 2008, som slutade nyss.
Det var 101 st som hade gått vidare till slut audition och av dom 101 styckna gick bara 36 vidare.
Gissa då om jag blev glad när Yaiya Siekas (vet tyvärr inte redigt stavningen), var en av de 36 som gick vidare.
Nu är det bara att hoppas att hon klarar sig vidare ännu en gång så att man kan börja rösta på henne, haha :).
För er som inte vet vem hon är så är det Daniels kusin. Glömde nog nämna dte tidigare. ojdå^^.

Sen tycker jag att Laila Bagges kommentar till Katia var helt onödig:
"Du ser ut som en hemmafru"- bara för att hon hade skjorta, vanliga jeans och mokasintofflor på sig.

Jag menar, det e väl inte klädstilen dom ska gå efter? Jag tyckte hon sjöng bra och även att hon hade fina kläder på sig, så vad gnäller juryn om, eller Laila i alla fall.

Sen va dte även till någon annan tjej på turnén som sjöng bra sa hon:
"Hon ser för vanlig ut. Blont hår och blåa ögon, precis som vilken svensk tjej som helst", eller ja,, något i den stilen.
Är det sig själv hon jämför med? Eller? Hon om någon ser väl så svensk ut som man bara kan bli.
Näe, hon är tyvärr inte så omtyckt i mina ögon.

Vilken av Idol-juryn är din favorit?

Veckan

Japp, denna veckan blir nog hemma från skolan. Även om jag kommer känns mig bättre imorgon eller på torsdag. Eftersom detta är tredje gången på en månad nu som jag är sjuk så e det nog bäst att jag e hema en hel vecka och botas totalt, helt och hållet. För helt seriöst orkar jag inte hålla på att va sjuk med jämna mellanrum fram och tillbaka. Missar bara mycket av skolan då, vilket inte är så bra, vill inte halka efter allt för mycket.

Så egentligen har vi prov imorgon, men tyvärr blir dte nog inte det för mig. Får göra det nästa vecka istället, har för ont i huvudet just nu för att plugga.

Imorgon ska jag även till ungdomsmottagningen, höll på att glömma det nästan , Oops!

Och på söndag ska jag försöka dra med min Daniel till Väla och shoppa lite :). Pusspådet:*


Dagens Hiss och Diss

Dagens Hiss= Helgen
Oops, jag har vist glömt skriva på ett tag nu. Men denna helgen har jag verkligen inte haft tid till det. Putte har varit här hela helgen och vi har hittat på massa skojsiga saker och TACK! Har ju inte varit med dig på ett bra tag och nu när vi fick en hel helg ihop så va det underbart.
En liten sammanfattning av helgen då:

Fredag- Jag jobbade till kl 18. När jag kom ut därifrån så satt Putte och Ljung utanför och pratade. Den kvällen var det vi tre som fick umgås. Vi pratade först en ca 45 min utanför netto för att sen bestämma sig för att gå hem till mig.
Där åt vi och kollade på The Grudge.  När vi hade börjat kolla på den kom mamma och sa hon ville prata med mig, Rikard och Kevin. Det tog lite mer än en timme så jaa, där missade man ju typ hela filmen så kan inte redigt säg jag såg hela. Däremot kom jag tillbaka lagom till dte läskigaste/äckligaste på hela filmen. När mamman går nerför trappan och massa skit. HAHA, dte roligaste där va ju att när mamman gixk ner för trapporna sa jag: onej! Detta vil jag inte se för det e skitäckligt när hon går ner för trapporna! och då vände alla på huvudet och kollade bort. Haha, våga inte se, blev rädda och så. Sen va vi nere i byn lite härja rundor lite innan vi skiljdes åt.

Lördag- Jobba 10-15. Kom hem segade lite. Provade kläder till lite peppmusik. Fy vad livet är extra härligt ibland. Sen ner till stationen, äta pommes se Rögle vinna med 4-1. Efter det hem till Danne. Bulle och Jakob va där, efter ett tag kom även hampe och denny. Kollade på psycho. Sen körde hampe hem oss. Najs kväll!

Söndag- Somnade kl halv fem , pratade med mamma så blev lite sent. Vakna kl halv elva. Sen efter vi ätit och duschat stack vi till Daniel och lekte med Nellie OCH Daniel haha :). Lekte, lagade tacos osv. Trevligt.


Dagens Diss = Sjuk...IGEN!!!
Usch, sjuk IGEN! tredje gången. Förskylningen vill inte läppa taget om mig. Men vem skulle vilja det? hahaha skämt osido, men inte alls kul och jag mår BAJS av det. Vill ju va frisk och inte sjuk :(.
Nu orkar jag inte skriva mer för mår ju som sagt inte så bra.
Tyck synd om mig :).

Kärlek

Det här är så himla svårt, denna kärlek.
Själv har jag en pojkvän som jag älskar så mycket så det gör ont, men kände mig riktigt sviken i lördags.
Vi har pratat och så. Så det känns ju lite bättre i alla fall. Men det är så svårt att koma över det och förlåta, för blev riktigt ledsen. Jag vet att du heller inte mår bra av det som hänt. Jag vill verkligen försöka komma över det, men det har satt sig riktigt djupt i hjärtat.
Jag vet inte redigt vart jag ska ta vägen eller göra. Detta är fjärde dagen jag är ledsen över  det här och vet inte vad jag ska göra för att sluta tänka på det. Känner mig bara så svag och hjälplös.
Vad borde jag göra?

Jag hoppas innerligt att det löser sig snarast möjligt. Vill att det ska bli som vanligt när vi mådde bra och inte var ledsna.
Nu är du i Göteborg och kommer inte hem förrän tors-fre. Hoppas vi hittar en lösning till det då. För vill verkligen att dte ska va vi. Jag älskar dig Daniel <3


With me:

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'd bleed my heart out to show
And I won't let go

Helgen

Jo jag har ju varit sjuk i helgen o så .
Igår jobbade jag 10-15 på netto. Sen lite senare på eftermiddagen kom favoritpetra och vi pratade lite allmänt sen drog ner till byn för att se om det hände på kul. Träffa på papphammar där, satt o drack lite för sig själv alkisen haha^^. Fick reda på att daniel skulle ha fest, fast egentligen från början skulle de bara va några killar, men det blev nog mer en liten fest till slut. Sen efter ett tag följde jag, petra, annso med annette till daniel enberg för han hade fest.Det var faktikst kul där, kul folk, rätt livad stämning, men så var det ju en sak som fick hel kvällen o kännas totalt misslyckad varpå jag va ledsen 4-5 timmar i sträck, sov en timme , vakna ledsen igen... Kul :(.
Aja, känns lite bättre nu i alla fall.

Sen idag, vakna hos danne redan klockan åtta, inget o göra, resten sov, så kollade på oliver twist som gick på tv. Jättebra film faktikst! Sen frukost blev en happy meal som rickard köpte på driven på donkan haha, namnam:)
Sen insåg jag också idag hur himla mycket jag kan tycka om, älska en person. Förstår liksom inte hur jag kan göra det. Riktigt kär antar jag :)


Älskar dig Daniel <3

11e September

Idag för sju år sedan hände detta.
Jag kommer ihåg exakt var jag va, på vilken plats och vad jag gjorde.



Kommer ni ihåg vad ni gjorde när terrorattacken hände?



Sjuk :(

SKrev inte något igår och kommer inte skriva något långt vettigt idag heller, eftersom jag är sjuk! :(
Jag hatar det. Va sjuk hela förra veckan, sen va jag frisk tre dagar och sen blev jag sjuk igen. Typ ännu värre än förra veckan. Tog ledigt från jobbet då, eftersom jag inte mådde bra. Mår pissdåligt idag med, men denna gången våga jag inte säg att mådde dåligt, inte en vecka till liksom "/. Så ja, jag fick bita ihop och jobba iaf. Men är bara 1 1/2 timme på tors-fre så inte så farligt. Jag överlevde. Dessvärre ska jag jobba 5 timmar på lördag. Är jag så dålig då som jag är nu kan jag nog inte jobba.. kommer inte orka, men är ju två dar tills dess så liiite bättre hoppas jag på att bli.

En sak som jag inte tycker är så kul att Daniel och jag firar halvår imon. Vill verkligen inte va sjuk då! För allt i världen, vill ju va med honom då!

Så är rummet färdigt nu , wiiie ! :D Nu ska jag bara få in alla mina saker där. Det får jag göra imon efter skolan och innan jag ska jobba. Sen direkt efter det ska vi till Väla. Danne behöver kläder och jag med tycker jag (A) haha. Och mamma ska köpa ny TV så vi får skjuts dit. Sen får det väl bli Kina eller nåt...

Men just nu känns det bara kasst :(. Vill inte det. Börja nästan böla idag innan jag skulle till jobbet. Orkar verkligen inte när jag mår såhär "/. När jag väl va där gick det väl rätt bra ändå, bra det iaf :).

Så bara ni vet kommer jag inte skriva mycket eller nåt vettigt tills jag blivit frisk.


See ya :*



Harry Potter och halvblodsprinsen

Nu blir jag sur som en citron!
Har liksom sett fram emot hösten och få se den nya harry potter filmen.
Så går man in på SFs hemsida och ser att filmen har blivit flyttad till sommaren -09.

Nej fyfan säger jag bara! Orkar inte vänta så länge :(





Dagens Hiss och Diss

Dagens Hiss= Daniel <3
Du betyder så otroligt mycket för mig och jag tänker på varje dag, hur du har det, vad du gör osv.
Du är så snäll mot mig och ställer upp i de mest obekväma situationer. Du är en så underbar pojkvän.
Du ska inte alltid hålla stenkoll på mig och låter mig va fri och umgås med vem jag vill. Du frågar alltid hur jag mår och om han kan hjälpa mig på något sett. Han gör nästan vad som helst för mig känns det som och det är inte alla killar som är så rädda om sina flickvänner. Kallar inte mig massa konstiga/dumma/fula saker eller hackar på en.
Du och jag har inte haft ett enda riktigt bråk, har kanske varit något litet, men dte har varit missförstånd och löst sig nästan direkt. Och alla gånger du tror jag är sur eller ledsen bara för att jag inte ler så är det inte så att jag e det. Däremot kan jag bli lite ledsen när du frågar och jag svarar att dte inte är något. För att det känns som att du inte tror mig, eller så börjar jag tänka för mycket på allt möjligt. Mitt humör kan verkligen vara en berg och dalbana just nu, har hänt så mycket nu på sista tiden som inte är så kul. Men när jag är med dig är jag jättelycklig och då vill jag helt enkelt inte tänka på det.
Men visst, då förklarar jag och du förstår och finns där och stöttar.
En kram från dig och jag känner mig varm och trygg, en puss och jag är i himmelriket.
Du är så himla bra!
Älskar dig, Carl Mats Daniel Jansson <3


Dagens Diss= Skoskav
Ahhhh! Jag  hatar det. Det svider och gör ont, detta skoskav!
Köpte ett par fina lila lackskor på sommarrea nu i somras och tänkte ha dom i skolan idag. Så efter halva skoldagen så börjar det göra så grymt ont och jobbigt det, kan ju inte ta av mig skorna precis och gå barfota, rätt äckligt! Så jag och skoskavet fick catfightas med varan resten av dagen ända till nu för ca en time sen när jag kom hem. Puuh! Så skönt att få av sig skorna. Tack skorna, nu har man massa trevliga blåsor på fötterna.
Det dåliga är att jag hade i baktanke att jag skulle få skoskav, men då brukar jag få det i hälen, så tog med Compeed skoskavsplåster för hälen, men nej då får jag dte såklaaart på lilltårna... Usch , Tvii, och Bläää!!!
Någon mer än jag som tycker skoskav är besvärligt?
Aja, men lär ju gå över tills imorgon hoppas jag och då tänker jag INTE ha på mig de skorna igen.

Vänner

Blev ovanligt glad idag när man kollar bullens bdb och han har bild på ca 10 st personer med ett hjärta under och jag var en av dom.


Vet inte varför jag blev så glad, men kändes bra, speciellt under såna här deppiga tider.
Ord och uttryck tappar liksom betydelse om säger fina saker för ofta, man typ tar för givet. Man ska inte ta något för givet. Kanske därför jag inte "bryr" mig så ofta som vissa tycker ibland. Jag litar inte fullt ut på alla personer. Jag känner på mig när något känns bra.
Och ja, jag har hellre fler bra vänner än några få nära vänner som man bara umgås med. Jag är inte den instängda typen. För ärligt talat har jag alltid känt mig lite sårad när jag låtit folk komma nära in på mig. O nej det är inte att jag vill att ni ska vara perfekta men har inte mått tipptpp i alla situationer. Visst har jag några vänner som känner mig lite bättre in på livet och så, men när dte kommer till grupper och ha någon att vara med så känner jag mig jämt som ett femte hjul. Men jag mår inte dåligt av det, för jag har alltid någon annan att gå till, så jag känner mig inte utanför precis och rätt bra väl, inte bli sårad riktigt ordentligt och just därav att jag inte bryr mig typ.

Innerst inne om jag själv får bestämma vilka som betytt mest för mig är 5 personer, som verkligen får mig att må riktigt bra!
Ni andra som jag inte känner lika bra men ändå är mina vänner är underbara, skulle bara behöva mer tid att umgås med er.


Äsch, tänkte detta skulle bli ett kort inlägg och så känns det som en hel uppsats.


Jag tycker om mina vänner oavsett, i vått och torrt, allihopa <3




Dagens Hiss och Diss

Dagens Hiss = Extreme Home Makeover!
Japp, det är dagens goda för mig. Jag älskar inredning och nya idéer och så. Sen börjar jag gråta till varje program också. Dels för att de stackars människorna bor i riktigt unkla hus under svåra förhållanden. Har cancer, mycket svår astma, tål inte vanlig luft osv. De gråter, jag gråter. Så är det och jag kan inte hjälpa det. Det värsta, eller bästa är på slutet när familjen och alla andra som hjälpt till och samlats runt huset ropar att flytta bussen. Deras ansiktsuttryck, lättnad, glädjetårar, allt! Då gråter jag nog som mest. Blir så glad för deras skull och de förtjänar det. Tänk att det finns så många människor som är så villiga, snälla att hjälpa, även såna som de inte känner, för deras skull. Av ren omtanke helt enkelt. Jag älskar det programmet för det får mig att tänka att människan ändå kan va god. Om man jämför med allt annat ont i världen, krig varenda dag, så får detta programmet ändå en att le och tycka världen är underbar! :)


Dagens Diss = Att vilja ha så mycket!
Det suger. Detta skulle jag vilja ha!, oooh, en sån har jag alltid önskat mig! Tänk om jag hade kunnat ha det där och så det till och en sån där, men nääh, det är såååå..... dyrt!
Ja, jag skulle inte påstå att jag är fattig men jag är ju inte precis någon miljonär!
Nu när vi håller på att fixa mitt nya rum ser jag saker, små detaljer och så, som inte tar så mycket plats och behöver inte va jättedyrt, 50-200 kr kanske. men om mn vill ha en sådär 6-7 av dom där fina sakerna plötsligt,, dyrt!
Bara tanklen av begränsningar får en att muttra ibland, men man kan ju heller inte få allt i världen eller? även om man kanske skulle vilja ibland. Om man fick allt man peka på skulle det inte va kul längre. Man skulle inte önska sig materiella saker längre äns om man visste att man kan få dte hur lätt som helst. Och visst är det extra härligt att köpa en sak man länge sparat till och längtat efter.
Idag var mamma och jag inne på jysk och beställde ny säng till mig- där rök 3000 men ja, i längden blir man nog tacksam för den sängen som jag velat ha nu i säkert ett halvår.




Mitt nya rum håller på att tapetseras om, fondvägg och så ska det va ljus pastelbeigebrun färg :)















Vad tycker ni än så länge?

Vaaaarmt!

Vakna vid halv nio och steg in i duschen nästan direkt. Jag älskar att duscha skålhett men denna gången blev det nog lite för varmt. Känns nästan som att jag håller på att svimma.... Kan också bero på att jag fortfarande är lite förskyld menmen. Idag börjar jag inte förrän 10.20. Funderar på att gå och ta lite frukost snart, fast är inte så hungrig.
Lång dag idag annars, går till halv fyra, kul! eller inte... Sen ska jag till Janssons färg och kolla på färg till mitt rum. Har hittat en fin fondtapet till rummet på bolagret. Lite guldig, brun och svart-aktig, jättefint! Så funderar på att ta någon ljus, pastellbrun färg.. Vad tycker ni hade passat?
Sen får jag nog gå inom parfymeriet och se om man kan ta navelpiercing där,så jag får det kapitlet avklarat, har sagt till mig själv att jag ska ha det nu i 3-4 månader. Kan man inte får jag väl fråga någon annanstans. Annars kan jag beställa tid för att färga ögonbrynen, som jag också vill, har ju så ljusa fjun haha.

Nu ska jag äta frukost!



Godmorgon förresten! :)

Överraskning :)

Nu har jag tänkt lite och jag har kommit på, att jag ska göra en överraskning för Daniel, bara för att han är så bra!
Vi har hela sex månader ihop på fredag! Vet inte om dte hinner bli färdigt tills dess, tror inte det, men ska bli något trevligt i alla fal! :)

Sitter också och funderar på vad vi kan göra på fredag. Som vanligt blir det väl jag som får bestämma vad vi ska göra. Det är Dannes vanliga replik:
-Men jag är så dålig på att komma på saker!
Haha! Vad förvånad jag blir.. Vill i alla fall inte att vi ska på bio igen, för det har blivit nästan varje gång. Hade varit kul att göra något lite mer udda, teater kanske?? om dte finns något bra då förstås och så skulle jag gärna vilja äta på Harry's inne i Helsingborg, sååå mysigt ställe!! Har ätit där innan en gång för längesen, e nog rätt dyrt där, men vadå, fira halvår e ju lite speciellt :)

Några fler förslag på vad man kan göra?


Puss på dig Daniel <3



älskar dig <3

att blogga, hiss eller diss?

Är det bra att blogga? Jag skulle nästan vilja ge nobelpris till den som uppfann bloggen, även om jag inte så så bra på att uppdatera mig, ska försöka bli bättre!
Men just det här att skriva om precis vad man vill.
Följde med Daniel till hans mamma och Fredrik i munka nu i helgen -lör-sön.
Där snacka vi lite om dte här med att blogga och så. Personer som tjänar hundratusentals kronor på att blogga, de uppdaterar några ggr om dagen o folk älskar att följa deras liv.
Både Daniels mamma och Fredrik har massa besökare varje dag. Hur kan det komma sig att vissa har fler besökare än andra? Jo man ska väl skriva regelbundet, annars tröttnar ju folk klart. Men att skriva om livet liksom, och om sina intressen. Jo, klart det är kul att följa vissa personer, vad dom är med om osv.
Sen gillar jag den nya blogg-generationen för att den ÄR faktiskt bra!
Nu kanske det är lite löjligt att jämföra bloggar med ungdomssajter som tex lunarstorm och bilddagboken. Men saken är den att allt fler ungdomar har börjat blogga nu, dte verkar nästan ge lite status, eftersom så många pratar om det. Men att även andra äldre personer bloggar! Medelålders också o inte bara unga, allt från , jaa, ca 15-50 år bloggar, och det är mirakel nästan! Jag menar, hur många 40-50 åringar har en lunar elr är medlemmar på bdb? En blogg är till för alla möjliga, att dela med sig av sin vardag och så, och dte gillar jag!


Vad tycker ni?

RSS 2.0