Skön låt

"Hey Man (Now You'Re Really Living)"

Do you know what it's like to fall on the floor
And cry your guts out 'til you got no more
Hey man now you're really living

Have you ever made love to a beautiful girl
Made you feel like it's not such a bad world
Hey man now you're really living

Now you're really giving everything
And you're really getting all you gave
Now you're really living what
This life is all about

Well i just saw the sun rise over the hill
Never used to give me much of a thrill
But hey man now you're really living

Do you know what it's like to care too much
'bout someone that you're never gonna get to touch
Hey man now you're really living

Have you ever sat down in the fresh cut grass
And thought about the moment and when it will pass
Hey man now you're really living

Now you're really giving everything
And you're really getting all you gave
Now you're really living what
This life is all about

Now what would you say if i told you that
Everyone thinks you're a crazy old cat
Hey man now you're really living

Do you know what it's like to fall on the floor
And cry your guts out 'til you got no more
Hey man now you're really living

Have you ever made love to a beautiful girl
Made you feel like it's not such a bad world
Hey man now you're really living

People sing
Do you know what it's like to fall on the floor
And cry your guts out 'til you got no more
Hey man now you're really living

Just saw the sun rise over the hill
Never used to give me much of a thrill
But hey man now i'm really living


Älskar denna låten, den är bra och texten ger en lite att tänka på, ta vara på varje ögonblick som passerar, dt kommer inte tillbacka, och även om livet är som en berg och dalbana (vilket det är för mig just nu...) så älska livet, ta och sug åt dig av vad det har att ge dig, kvar får du en massa minnen, som man brukar tycka om att prata om! :)



Daniel Jansson loveu (L)

Lördag

Upp klockan 9- börja jobba klockan 10-15 . Seegt och är himla trött nu när jag kom hem. Mamma hade gjort smörgåstårta,, som är så gott, tyvärr var inte jag hungrig eftersom jag ätit på jobbet. Efter maten så gick rikard och snöt sig, högt och ljudligt i olika toner. Då reagerar såklart Patric på det:

Patric:
Varför måste du snyta dig så högt óch mot Vicky?
Rikard: Jag gör en låt!

Hahaha, skratta rätt länge åt det, kanske mest för att jag är trött, men erkänn, det va faktiskt liite kul :).

Nu funderar jag på att gå och lägga mig en liten stund, om jag orkar, för är som sagt rätt trött.

Och förresten, en annan rätt kul sak. Igår när jag jobba va det en som kom fram till mig och fråga om man fick köpa hur mycket vit paprika man ville och självklart får man det. Sen fråga han hur mycket bandet kan väga, 10kg va? jag hade ingen aning men sa att om dte inte räckte så får dom väl väga en bit i taget. Mannen som frågat mig dessa frågor tackar och jag går vidare och gör annat. Sen ser jag honom och hans fru påvägtill kassan med en hel vagn full med bara vit paprika! Vad ska dom med all den paprikan till tänkte jag och jag kunde inte låta bli att skratta lite sen när dom gick fram i kassan och la upp all paprika och hon som stod bakom kassan hade rätt rolig min , haha, tyckte jag i alla fall :).


Btw, jag längtar till julen, myyyys <3





Nu är Pumbaa hemma igen <3<3

Skola

Idag började skolan igen. Rätt okej väl, slappare schema nu än i ettan, vilket antagligen innebär mer ansvar :(. Däremot kändes det tomt.. Visst vi har fler elever på skolan nu när dom nya ettorna kom, men saknar dom gamla 3orna, känns mycket tystare och konstigare nu. Klassen är mer splittrad i år, olika inriktningar och så, själv valde jag ekonomi, så får se hur det går. Bra hoppas jag :). Det bästa med dagen var förstås att träffa alla igen! Ingen har förändrats särskilt mycket, samma gäng, samma klass, samma humor och så Haarala, som är sig lik!
Imorgon börjar jag klockan 11:00. Jätteskönt! Har idrott då , sen lunch och efter det engelska, sen slutar jag efter det klockan 14:05. Haha, knappt lönt att gå till skolan den dagen tycker jag nästan^^.

Efter skolan var Anso, Betina och jag på konditoriet och fikade. Den fikan slutade rätt tragiskt. Betina blev stucken av en geting för första gången i sitt liv! stackaren var jätterädd att hon kanske var allergisk och tyckte det kändes obehagligt så fick gå till vårdcentralen med henne. Där fick hon lite salva och ett plåster så var allt bra igen! :). Tur det ju, hon va ju så orolig.


Kiss yourself goodbye :*



Jenny's birthday

Jennys födelsedag idag. GRATTIS! Var där en ca 3h innan idag och nu snart om en timme typ ska ner och käka pizza med Linus och Tim och förhoppningvis dyker även Betina och Ann-Sofie upp. Dom är på väla nu, eller påväg hem.

Annars, sov hos älsklingen inatt.Oh vad jag tycker om dig när jag  tänker efter<3. Aja, somna typ klockan 6 på morgonen. Inte ett dugg trött egentligen men lyckades somna till slut. Sen upp klockan halv tio, kommer Daniel och Nellie och väcker mig. Så va jag tvungen att gå hem, mamma ville ha mig hemma vid 10.


Imorgon ska hela gänget träffas , gaaah!! längta <3 Äntligen alla FEM! 
Karolin, Ann-Sofie, Sofie, Betina och Viktoria!

Så längesen vi träffades alla fem tillsammans, nu äntligen ska vi <3

Min och Petras dag idag

Japp, varit med älskade Petla idag. Mycket trevligt, det var ett tag sen sist ändå. Kolla lite film, käka popcorn/godis och prata lite allmänt om livet. Jag jobbade också, men då kollade Petra på OS i en och en halv timme. Så förhoppningsvis hade hon inte sååå tråkigt :) Som sagt mycket trevlig kväll, skrattar alltid med dig Pee!

Sen igår jobbade jag med, så sen kom david, hammar o danne in på netto och berätta dom skulle på bio- Batman - The dark knight, skulle dom se och även jag hängde med. När vi väl kom dit så visade det sig att det bara va 3 platser lediga till den filmen och vi var fyra jaha då blev det inte den, istället tyckte hammar vi kunde se Mumien- drakkejsarens grav och visst hade inget emot det. Sen när vi betala hade daniel och jag såna rabattkort, då visade det sig att dom hade gått ut :(. Okej, inget att göra åt, lite besvikelse dock när filmen var slut. Men sånt e livet ibland.


Jobba imorgon med 10-15 sen vill jag feeeesta!!! Var finns fest? (A)

5 månader och en söndrig dator

Igår hade Daniel och jag 5 månader ihop! Rätt mycket faktikst... När jag tänker på så mnga av mina kompisar som va tillsammans med sina pojkvänner lika länge. Det var då tänkt att vi skulle på bio, kolla på mamma mia, men ack, så fanns inga biljetter kvar. Då tänkte vi oss istället bowling, så vi fråga David och Fille om dom ville med (roligare om man är fler ju) sen blev det även bestämt att Nathalie och Benne skulle med. Anna är snäll och skjutsar oss dit och när vi väl kommer dit så är det stängt. Så typiskt! Istället fick det bli Corner där vi åt först.
Sen stack vi till stationen och spela sånt hockey-spel eller vad det nu är. Kul i alla fall och Daniel vann.
Efter det, köpa lite godis och kolla, film (som vanligt). Men man kan ju inte göra så mycket åt tt biljetterna till bion var slut eller att bowlinghallen också hade stängt. Men det var trevligt i vilket fall som. Kollade på "What happens in Vegas".
Dagen efter kollade vi också på film. "Full of it" har jag för mig den hette. Kul film tyckte jag. Lagade även pannkakor till allihopa utom Fille som hade kommit hem från något lan. Daniel och jag skulle även kolla på skeleton key som han hade laddat ner under natten. Men först visa det sig  att det va fel på ljudkortet, det funka inte, va sönder eller nåt. Sen stängde Daniel av den för att se om det skulle funka och då gick den inte att starta. Tycker lite synd om honom. Han tycker ju om sin dator så mycket. Haha :)



älskar dig <3

Hallo ja :)




jaha, ny dag o nya beslut. Mitt beslut idag va nog att börja blogga lite som rätt många andra redan gör och få sitt ord sagt. Ska väl gå bra är inte så van än , men det ger nog efter med tiden. Får se om jag över huvudtaget kommer blogga regelbundet. Är rätt dålig på sånt. Dax att skärpa till sig lite kanske?
Aja, idag har jag varit med pluppen <3 Pratat lite minnen, gamla goda tider ni vet och käkat på stationen nere i lilla byn. Pluppen och jag har nu likadana mobiler och vi jämförde dom lite. Hon berätta även om smsen som var kvar på mobilen n är hon fick den som var liiite, mjaa, vad ska man säga, nasty! " Jag längtar efter att få hundsperma i ansiktet" och "kan du inte komma hit och ta med dig din hund så vi kan ha trekant? det va så skönt sist". Vem skriver såna perversa saker egentligen?  jag skulle komma på tanken och skriva något sånt. Men ja, folk slutar ju aldrig att förvåna en... Och nu ska jag städa lite till på mitt rum, vilket jag inte har mycket större lust till. Men även såna saker måste göras.
Sen imorgon har jag och älsklingen 5 månader ihop<3. Då ska vi förhoppningsvis se
Mamma mia om det nu finns några biljetter kvar.



RSS 2.0