Helt utmattad

aa, det är vad jag är just nu, av att spilla onödiga tårar egentligen... Men det bara river i hjärtat, jättemycket. känns som att det håller på att slitas sönder i två halvor- men jag vill ha ett helt hjärta, helst beskymmerslöst, men det är ju omöjlig...
Vet inte vart jag ska ta vägen :( är rädd, besviken, ledsen, blandade känslor och ibland undrar jag hur länge till jag egentligen orkar...

31 januari

Först och främst vill jag säga grattis till min lillebror Rikard som fyller 15 år idag :) Stor pojke nu ;)

Har vatt och jobbat idag, 10-15, rätt jobbigt, känns som att man fick göra det mesta själv :(. Träffade även Nellie, Mats och Edde där, Nellie ville ha ett dockhus, som tur var fanns det ett kvar till sötnosen :).Och nu är jag hemma, kom hem för ca en timme sen. Sleden och lite trött, men kommer snart bli pigg igen förhoppningsvis.

Får gäster vid 18:00, ska äta bakad potatis då, mumsfillibabba :D

Kvällen

Så nu har jag jobbat, köpt födelsedagspresent till brossan som fyller år imorgon- hela 15 år! och en sak till.... ;)
Nu väntar jag på att mina nudlar ska svalna så jag kan äta och vet ni vad?
Jag har absolut inget att göra ikväll :( sååå tråkigt,!
Mamma ska med en kompis till Harry's inne i Helsingborg och ha kul, men jag då? Kevin är hos pappa och Rikard har Tony här, och jag ingeting, sugsugsug!

Godmorgon!

Gääääsp! Är fortfarande jättetrött men måste ju upp i tid. Börjar med idrott nu direkt på morgonen så det är idrottskläderna som åker på nu direkt på morgonen. Kathleen ska ha idrottslektion idag, undrar vad det blir...

Har förresten "hämtat" mig lite från gårdagen, men fortfarande lite småsliten....

Men nu sa jag äta frukost :)

tjingeliiiing ;)

Arg, förbannad och irriterad

Denna dagen har verkligen inte varit min dag.

Jobbade mellan 16:30-18:00, inte länge men jättejobbigt!
Kom till netto och fick börja skriva av frukt direkt, det va hur mycket frukt som helst och inte nog med det , Tonia kom med mer och mer hela tiden. Vi hade tydligen fått in för mycket frukt- 5 pallar, annars brukar vi vanligtvis få ca 2-3 pallar med frukt. Så fick stå och skriva av det i 1h och 15 min. Sista kvarten börja pantmaskinen att pipa så fick tömma den. Sen kommer det en kärring (ursäkta språket, men hon e verkligen det, jättegnällig), hon brukar va där jämt och bara gnäller. Först fråga hon om vi hade mer isbergssallad och eftersom jag inte kunde hitta någon och Tonia nyss hade varit ute med frukten så sa jag att vi tyvärr inte hade. Sen gick jag in på lagret, då kom hon in, stack in huvudet och sa med ännu mer besvärad röst: har ni ingen 3 dl grädde? Jag suckade och sa med snäll röst att jag skulle kolla (stackare tänkte jag, men va mer arg på henne, fast jag kan väl inte hjälpa att vi råkar ha slut på det hon vill ha), går i alla fall in och letar, såklart hittar jag ingen men fortsätter att leta, samtidigt ropar hon, jätteirriterat om att vi inte har någon mellan mjölk, me det hade vi ju som tur va! Skönt att gå hem sen kan jag lova!

Efter det var jag på utvecklingssamtal. Gick väl helt ok fram till at vi kom till svenskan, där jag hade kryssat i et papper att jag satsa på MVG, men saken är den att jag ville ha ett MVG, inte att jag tänker lägga ner hela min själ i det. Så hade hon krysst i G+ på pappret och vi har bara läst tråkiga böcker hela tiden! Har bara haft två uppgifter och har fått G+ på den ena och VG på den andra, vadå vill hon sänka mig eller vad? Blir bara såå himla irriterad och arg, har alltid har svårt för henne men när jag säger vad läraren sagt till mig och säger det till min klassföreståndare verkar han inte tro på mig... Aja, har ju faktiskt minst två girls på min sida som vet att jag talar sanning, sen är det upp till honom och tro på mig, men kan inte låta bli och bli sur!

Bajs på denna dag!

 

That's 70's show

Haha, den serien är så rolig!

Kelso "Kvinnor döms efter utseende, killar efter deras bilar, och invandrare efter hur bra de städar..."
Fez " Och efter hur de kör taxi faktiskt!"

Typiskt!

Det är såå typiskt! Hade beställt en prenumeration från tidningen Glamour där jag skulle få två produkter från the body shop som premier. Idag får jag ett brev från dom med en kupong i där det står att jag kan hämta ut mina produkter i närmaste butik (lösa in kupongen mot produkterna). Ja, men då är det väl klart att erbjudandet gäller t.o.m 31 december 2008! Klart man blir besviken, men skrev i alla fall ett brev till dom och fråga om jag skulle få en ny kupong eller annan premie eller hur det nu blir, hoppas det löser sig! :)


29 januari

Nu sitter jag har, nyduschad och med rostemackor och ett glas vatten till frukost, börjar halv elva idag i skolan. känns dock inte så lönt att gå dit då vi får max en lektion, sen gå hem...
Hade förresten massa konstiga drömmar inatt, någon som vet hur man tyder drömmar?

Min lillebor fyller år på lördag och jag vet inte vad jag ska ge honom ... vad kan man ge till en kille som fyller 15?

Vill dessutom passa på att tipsa om en låt: Alesha Dixon- The boy does nothing, jättebra låt! :)




28 januari

är lite hungrig nu så väntar på att Daniel ska duscha sen vill jag äta, allra heslt vill jag att vi ska göra något gott tillsammans. Brukar alltid vara gott :)


skolan idag var helt ok, bara segt att gå upp vid sju, enda dagen man börjar halv nio.
bullen blev "magpumpad" idag av Emil, såg jättekul, satt i studiesalen med Betina och Annso och skratta som bara den, sluta med att bullen låg på golvet och både bibliotekarien ochen städerska kola vad de höll på med tihi^^.

Utvecklingssamtal imorgon då, kommer säkert gå bra. Fast har missat ett prov som ja ska göra snart, komeer säkert ta upp det imorgon. Annars bara en lektion imorgon, skönt, men ite onödigt eftersom vi bara kommer vara 4 på den lektionen. De som har idrott och hälsa B ska åka skidor...

Haha, annso idag asso- woman ;);)


Dagen

Så, hemma från skolan nu. Jag klara redovisningen!! :) När jag skulle upp och sa att jag ville redovisa så kändes allt bra- jag kunde mitt ämne. Så kom jag upp- sa två meningar och så tog det stopp- kändes det som i alla fall. Blev en sån gummibjörn från haribo- en röd en, fastän jag inte brukar bli röd när jag är nervös, men kändes så i alla fall. Sen fter dte fick alla små lappar där det stog tre positiva saker och en "som man ska tänka på". Haha, typ det enda negativa som de flesta verka tycka (de som skrev något "negativt") att jag prata för fort ibland, typiskt mig, gör jag annars med om jag känner mig nervös.

Fick vara "själv"  i skolan idag- konstigt då, vi hade ju redovisning, sen kan ni räkna ut resten... HAHA säger jag bara! Så var med lite alla möjliga. Bjöd bullen på kaffe, han har ju bjudit mig på en massa saker, så nu var dte min tur att bjussa på något. Vad händersen tror ni om inte att Linn kommer in och spiller ut allt kaffet hahahaha. Rätt kul, tror bullen blev lite sur där, men hann fick palle kuling choklad av Linnsan, så snäl var hon!

Snart kommre Petra hit, ska räffas lite innan hon åker upp till Trysil har jag för mig, kommer tyvär inte riktigt ihåg vilket ställe, men ska i alla fall umgås lite med henne, hon kommer halv fem typ. 

Sen har jag massa franskaläxa till imorgon som jag förhoppingsvis kommer hinna med också.


Godmorgon!

Sitter här nu med två rostade ostmackor och ett härligt glas oboy :)
börjar bli lite nervös nu inför talet, men det borde ju gå bra :) jag ska va bäst! gilar mitt ämne så att så svårt kan det väl ädå inte vara? Du kommer klara det Viktoria!!
Ska tränaite även nu innan jag går till skolan så pusshej sålänge :)

90210

Asså måste bara få säg hur himla mycket jag tycker om denna serie, så himla bra! Gissa vem somsitter fastklistrad i tvsoffan varje måndagkväll kl 20.00?
Gillar dramat, (fast tycker lite synd om dom) och kläderna, de har så himla snygga kläder hela tiden, skulle nästan göra vad som heslt för att få deras garderober. Me like!

Någon mer som följer serien?



Dålig, sämre , Viktoria!

Hur lyckas jag, blogga så dåligt menar jag, sista inlägget var exakt 3 månader sen såg jag nyss. Oops!
Måste fixa en snyggare sida med, inte särskil kul o blogga på denna fula sidan. Får anstränga g för at skriva några radr varje dag här.
Har köpt ny dator nu liksom jagoch min mamma ihop, så mycket krångel med den andra datorn, Rickard och Kevn bara förstör den med alla sina spel. Mamma vile bara kunna betala räkningarna och ja, vad brukar jag göra, surfa rundor bara, inge speciell annars.

Har redovisning imorgon förresten, om färger och hur dom påverkar oss, rätt intressant faktiskt. Visste ni att vi blir hungriga av rött, orange och gult? Inte konstigt att McDonalds och ala andra fastfoodrestauranger har de färgerna haha!
Du minns drömmar bättre av at sova i ett grönt rum och bltt är bäst rum att sova i. Ska hålla mig till endast 3 min! jättesvårt, kolla tiden med mobilen och fick 6 och en halv minut och vi får bara redovisa i tre. Aja, kommer säkert gå bra :):) 

RSS 2.0