Dagens Hiss och Diss

Dagens Hiss= Helgen
Oops, jag har vist glömt skriva på ett tag nu. Men denna helgen har jag verkligen inte haft tid till det. Putte har varit här hela helgen och vi har hittat på massa skojsiga saker och TACK! Har ju inte varit med dig på ett bra tag och nu när vi fick en hel helg ihop så va det underbart.
En liten sammanfattning av helgen då:

Fredag- Jag jobbade till kl 18. När jag kom ut därifrån så satt Putte och Ljung utanför och pratade. Den kvällen var det vi tre som fick umgås. Vi pratade först en ca 45 min utanför netto för att sen bestämma sig för att gå hem till mig.
Där åt vi och kollade på The Grudge.  När vi hade börjat kolla på den kom mamma och sa hon ville prata med mig, Rikard och Kevin. Det tog lite mer än en timme så jaa, där missade man ju typ hela filmen så kan inte redigt säg jag såg hela. Däremot kom jag tillbaka lagom till dte läskigaste/äckligaste på hela filmen. När mamman går nerför trappan och massa skit. HAHA, dte roligaste där va ju att när mamman gixk ner för trapporna sa jag: onej! Detta vil jag inte se för det e skitäckligt när hon går ner för trapporna! och då vände alla på huvudet och kollade bort. Haha, våga inte se, blev rädda och så. Sen va vi nere i byn lite härja rundor lite innan vi skiljdes åt.

Lördag- Jobba 10-15. Kom hem segade lite. Provade kläder till lite peppmusik. Fy vad livet är extra härligt ibland. Sen ner till stationen, äta pommes se Rögle vinna med 4-1. Efter det hem till Danne. Bulle och Jakob va där, efter ett tag kom även hampe och denny. Kollade på psycho. Sen körde hampe hem oss. Najs kväll!

Söndag- Somnade kl halv fem , pratade med mamma så blev lite sent. Vakna kl halv elva. Sen efter vi ätit och duschat stack vi till Daniel och lekte med Nellie OCH Daniel haha :). Lekte, lagade tacos osv. Trevligt.


Dagens Diss = Sjuk...IGEN!!!
Usch, sjuk IGEN! tredje gången. Förskylningen vill inte läppa taget om mig. Men vem skulle vilja det? hahaha skämt osido, men inte alls kul och jag mår BAJS av det. Vill ju va frisk och inte sjuk :(.
Nu orkar jag inte skriva mer för mår ju som sagt inte så bra.
Tyck synd om mig :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0